Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

No, ani nejraději chrání biotopy a brouky potužníky.

Jak to dopadne, když dostanou moc realizovat svoje plány ukazuje Anglie opakovaně trápená záplavami.. hrabství nevím... dostali tam před 10 lety ekologisti moc organizovat péči o krajinu. Biotopy dobrý, lidi trochu horší.. mám dojem třetí rok po sobě rozsáhlé záplavy v zimě...

Tož tak chlapci melounovití, nechte si svoje pravdy a organizujte si podle nich svoje pozemky.

Netuším, kde jste vzali tu drzost si myslet, že jediný správný názor pro organizování státních a veřejných pozemků je váš a že ostatní se vám mají podřídit. To ukazuje na Váš komunismus v kebulích, i když to umně zastíráte.

1 1
možnosti
Foto

Jediný správný názor má estébákofilní a bolševikofilní modrý meloun Klaus a vy jste mu na to skočil :-P

0 0
možnosti
Foto

J52a21k82u82b 22R80o43t21h

11. 2. 2014 18:34

Bude jaro a u nás na Šumavě se opět rozmnoží parazité, vši zelené. Druh zcela nepůvodní, pocházející z městských aglomerací, najmě pak prý z kaváren a fakult sociálních studií. Inu, inu.:-/

4 1
možnosti
Foto

Jsou to, myslím, organismy, geneticky modifikované na JČU a v Brně. Nepochybně však jsou nepůvodní a jako takové by měly být v souladu s bruselským befehlem vymýceny.

4 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License