Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LR

Také nejsem příznivcem těchto závodů. Na druhou stranu jistě přínos pro Brno znamenají mnohem větší než ekoteroristické spolky jako je Veronica.

3 1
možnosti
JK

Z těch zpitých Němců, tisíců tun spáleného benzínu a dalších maličkostí se platí DPH, z čehož profituje státní zpráva jejíž jste zaměstnancem. Je to tak, možná bohužel, ale to nezměníme. Žijeme v konzumní společnosti. Pokud se budeme řídit vaším "pohledem", dopadne to brzy s celým Brnem jako Lužánkami... Uvědomte si konečně, že dnes už téměř nikdo nechce přírodní Pohádku máje, to je lidem ukradené. Chodíte do přírody? Tak mě řekněte, kolik potkáváte turistů? Já vidím zarostlé a neudržované turistické cesty v okolí Brna s minimem lidí. Nic není jako dřív. Zato jsou každý víkend plné betonové nákupní centra. Je úplně jedno, co se líbí vám nebo mě. Bude tady přesně to, co chtějí lidi a co chtějí ti, kteří tvoří tzv. veřejné mínění. Máte smůlu. GP bude. Tuhle pro stát i Brno dojnou krávu si nikdo nenechá jen tak utéct...

3 3
možnosti
ZJ

Autor nechce konzumní společnost. U ostatních. Ale sám to vyžírá.

1 1
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1393x
Autor je  biolog, který se celou svou profesní dráhu věnuje ochraně přírody a to jak teoreticky (vyučování na dvou univeristách), tak i prakticky (prací v nevládní organizaci Veronica a v komisi životního prostředí města Brna). Ke koníčkům a zálibám patří lehká turistika (spíš vandrování), permakultura a hraní amatérského divadla.


Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní License